מחקרים ודוחותמחקרים ודוחות

מחקר מעקב בנושא שימוש בתחבורה ציבורית

16x9_Transparent

מחצית מהנוסעים ברכב פרטי היו מחליפים אותו בתחבורה ציבורית לו היתה סדירה ובתדירות גבוהה, כך מגלה סקר שערכה עמותת אור ירוק במטרה לבדוק את שיעורי השימוש של אזרחים בתחבורה ציבורית בישראל. הסקר נערך ע"י מכון גיאו קרטוגרפיה ביולי 2010 בקרב מדגם אקראי מייצג של 500 איש. 

מחצית מהנוסעים ברכב פרטי היו מחליפים אותו בתחבורה ציבורית לו היתה סדירה ובתדירות גבוהה, כך מגלה סקר שערכה עמותת אור ירוק במטרה לבדוק את שיעורי השימוש של אזרחים בתחבורה ציבורית בישראל. 



הסקר נערך ע"י מכון גיאו קרטוגרפיה ביולי 2010 בקרב מדגם אקראי מייצג של 500 איש. 



מהסקר עולה כי 57% מהאוכלוסיה משתמשים ברכב פרטי כאמצעי התחבורה העיקרי שלהם, בעוד 27% בלבד משתמשים באוטובוס, 6% במוניות, 6% מעדיפים ללכת ברגל (או מוכרחים), 1% באופנוע או קטנוע ו-1% רואים באופניים את כלי התחבורה העיקרי שלהם. 



תושבי אזור השרון מובילים בשימוש ברכב פרטי (כ-66%), בעוד תושבי אזור ירושלים מובילים בשימוש בתחבורה ציבורית (39%).

מוזמנים לשתף:

הגוף המפרסם

אור ירוק

כותב הפרסום

גיאוקרטוגרפיה

שנת הפרסום

2010

קטגוריות פרסום

תגיות

תגיות

תגיות

פרסומים נוספים בנושא

השותפים שלנו